APA:
کپیجوکار، اکبر، شاه امیریان، مریم، و زارع، ماشااله. (1398). تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 29-40. SID. https://sid.ir/paper/520816/fa
Vancouver:
کپیجوکار اکبر، شاه امیریان مریم، زارع ماشااله. تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):29-40. Available from: https://sid.ir/paper/520816/fa
IEEE:
کپیاکبر جوکار، مریم شاه امیریان، و ماشااله زارع، “تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 29–40، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520816/fa