مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

733
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

208
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر جریان الکتریکی مایکروویوپالسی بر خشک کردن مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 16

چکیده

 خشک کردن مواد غذایی با استفاده از مایکروویو در سالهای اخیر برای کاهش زمان خشک کردن مورد استفاده قرار می گیرد. توزیع غیریکنواخت دما و رطوبت در ماده, افت نسبی کیفیت ماده خشک شده را در هنگام استفاده از انرژی مایکروویو به دنبال دارد. برای بالا بردن کیفیت ماده خشک شده در این نوع خشک کنها می توان انرژی مایکروویو را به صورت پالسی به کار برد. در این تحقیق مدل سازی ریاضی فرایند خشک شدن قره قاط در یک خشک کن مایکروویو با زمانهای روشن 30 و 60 ثانیه و زمانهای خاموش بین 60 و 150 ثانیه انجام شده واثر پالسی شدن خشک کن روی انرژی مصرفی و زمان خشک شدن بررسی شده است. معادلات حاکم بر سیستم ارایه و از طریق روشهای عددی حل شده و منحنی های توزیع رطوبت در ماده ترسیم شده اند. نتایج حاصل از بررسیهای صورت گرفته نشان می دهد که خشک کردن در حالت پیوسته (بدون پالس, همواره روشن) بسیار سریعتر از حالت پالسی بوده, ولی افزایش میزان مصرف انرژی را به دنبال دارد. در روش پالسی با زمانهای روشن طولانی تر شدت خشک شدن بیشتر می باشد و برای زمان روشن مشخص با افزایش زمان خاموش میزان انرژی مصرفی کاهش می یابد. بهترین حالت که در آن انرژی مصرفی و زمان کل روشن کمترین مقدار را دارست در حالت 30 ثانیه روشن و 150 ثانیه خاموش اتفاق می افتد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پهلوان زاده، حسن، و رستمی، ابوالفضل. (1382). اثر جریان الکتریکی مایکروویوپالسی بر خشک کردن مواد غذایی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 22(2)، 7-16. SID. https://sid.ir/paper/419246/fa

    Vancouver: کپی

    پهلوان زاده حسن، رستمی ابوالفضل. اثر جریان الکتریکی مایکروویوپالسی بر خشک کردن مواد غذایی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1382؛22(2):7-16. Available from: https://sid.ir/paper/419246/fa

    IEEE: کپی

    حسن پهلوان زاده، و ابوالفضل رستمی، “اثر جریان الکتریکی مایکروویوپالسی بر خشک کردن مواد غذایی،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 22، no. 2، pp. 7–16، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419246/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button