مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,789
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از سطوح مختلف سرشاخه نیشکر سیلو شده در جیره غذایی گاوهای شیرده

صفحات

 صفحه شروع 20 | صفحه پایان 24

چکیده

سرشاخه نیشکر با 0.5 درصد اوره و 3 درصد ملاس به مدت 60 روز سیلو شد. مواد سیلو شده به نسبتهای صفر, 25, 50 , 75 درصد جایگزین یونجه در جیره غذایی گاوهای شیری گردید. جیره های آزمایشی بر روی 20 رأس گاو شیری نژاد هلشتاین و در قالب طرح کاملاً تصادفی (4 تیمار و 5 تکرار) به مدت 150 روز مورد بررسی قرار گرفت. در آغاز و پایان آزمایش کلیه دامها توزین گردیدند و رکورد تولید شیر آنها, روزانه تعیین و ثبت گردید. جیره غذایی بر اساس وزن و تولید شیردامها مورد آزمایش در دو بخش علوفه و کنسانتره تعیین و روزانه در اختیار آنها قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که از نظر تولید شیر بین تیمارها اختلاف معنی داری وجود ندارد (P<0.05). میانگین تولید شیر روزانه (در طول دوره) در جیره های 1 تا 4 به ترتیب, 11.39 , 11.21 , 11.55, 11.13 لیتر بود. نتایج مقایسه میانگین ها از نظر وزن اولیه, وزن نهائی, ضریب تبدیل غذایی به شیر تولیدی نشان داد که بین گروهها اختلاف معنی داری وجود ندارد (P<0.05). میانگین ضریب تبدیل ماده خشک به کیلوگرم شیر تولیدی در تیمارها به ترتیب 1.06, 1.02 , 1.01 , 1.07, ضریب تبدیل پروتئین خام به کیلوگرم شیر تولیدی در تیمارها به ترتیب, 0.192 ,0.194 ,0.235 , 0.249 , ضریب تبدیل TDN به کیلوگرم شیر تولیدی به ترتیب, 0.78 , 1.43, 1.59 , 1.68 بود که بین جیره ها تفاوت معنی داری مشاهده نشد (P<0.05). همچنین نتایج به دست آمده از مقایسات میانگین ترکیبات شیر نشان داد, بین چربی, PH , ماده خشک, پروتئین و خاکستر شیر تیمار مختلف اختلاف معنی داری وجود ندارد (P<0.05). به طور کلی نتایج این آزمایش نشان می دهد که استفاده از سرشاخه نیشکر سیلو شده در تغذیه گاوهای شیری و جایگزین کردن آن تا حد 75 درصد به جای یونجه, اثرات سوئی بر روی تولید شیر و سایر صفات مورد مطالعه دربرنداشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عالم زاده، بهاالدین، و سراج، محمدجواد. (1382). استفاده از سطوح مختلف سرشاخه نیشکر سیلو شده در جیره غذایی گاوهای شیرده. پژوهش و سازندگی، 16(2 (پی آیند 59) در امور دام و آبزیان)، 20-24. SID. https://sid.ir/paper/419289/fa

    Vancouver: کپی

    عالم زاده بهاالدین، سراج محمدجواد. استفاده از سطوح مختلف سرشاخه نیشکر سیلو شده در جیره غذایی گاوهای شیرده. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1382؛16(2 (پی آیند 59) در امور دام و آبزیان):20-24. Available from: https://sid.ir/paper/419289/fa

    IEEE: کپی

    بهاالدین عالم زاده، و محمدجواد سراج، “استفاده از سطوح مختلف سرشاخه نیشکر سیلو شده در جیره غذایی گاوهای شیرده،” پژوهش و سازندگی، vol. 16، no. 2 (پی آیند 59) در امور دام و آبزیان، pp. 20–24، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419289/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button