APA:
کپیقیصری، عباسعلی، بهادران، رامین، و تدین فر، سیدسعید. (1382). تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(2)، 161-170. SID. https://sid.ir/paper/419626/fa
Vancouver:
کپیقیصری عباسعلی، بهادران رامین، تدین فر سیدسعید. تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(2):161-170. Available from: https://sid.ir/paper/419626/fa
IEEE:
کپیعباسعلی قیصری، رامین بهادران، و سیدسعید تدین فر، “تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 2، pp. 161–170، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419626/fa