مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

204
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 161 | صفحه پایان 170

کلیدواژه

ضایعات بوجاری (خرده گندم)Q4

چکیده

 به منظور بررسی امکان استفاده از ضایعات بوجاری درجه یک و دو و ضایعات ماکارونی, 360 قطعه جوجه گوشتی نژاد لهمن در سن 21 روزگی به 36 گروه 10 قطعه ای تقسیم شدند. هر یک از موارد غذایی مورد نظر در سطوح صفر (شاهد), 15, 30 و 45 درصد در جیره های آزمایشی تا سن 56 روزگی به جوجه ها داده شد. انرژی قابل سوخت و ساز تصحیح شده برای نیتروژن هر یک از مواد غذایی فوق نیز با استفاده از روش پیشنهادی سیبالد تعیین شد.در کل دوره آزمایش بین مصرف خوراک گروه شاهد با گروه های تغذیه شده با ضایعات بوجاری درجه یک و ماکارونی اختلاف معنی دار وجود داشت (P<0.05). استفاده از هر یک از مواد خوراکی مورد آزمایش در مقایسه با گروه شاهد, بر وزن بدن, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی جوجه ها در کل دوره پرورش تأثیر معنی داری نداشت. با این وجود, بهترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به گروه هایی بود که با جیره های دارای سطوح مختلف ضایعات ماکارونی و بوجاریدرجه یک تغذیه شده بودند. انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات ماکارونی و ضایعات بوجاری درجه یک و دو نیز به ترتیب 3700, 3270 و 2870 کیلوکالری در کیلوگرم تعیین شد. به طوری کلی, نتایج این آزمایش نشان داد که در طی مراحل مختلف رشد و پایانی جوجه های گوشتی, میتوان از ضایعات بوجاری درجه یک و ماکارونی, به ترتیب تا سطوح 30 و 45 درصد جیره, بدون مشاهده هیچ اثر سوئی بر عملکرد آنها استفاده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قیصری، عباسعلی، بهادران، رامین، و تدین فر، سیدسعید. (1382). تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(2)، 161-170. SID. https://sid.ir/paper/419626/fa

    Vancouver: کپی

    قیصری عباسعلی، بهادران رامین، تدین فر سیدسعید. تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه های گوشتی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(2):161-170. Available from: https://sid.ir/paper/419626/fa

    IEEE: کپی

    عباسعلی قیصری، رامین بهادران، و سیدسعید تدین فر، “تعیین ترکیب شیمیایی و سطوح مناسب استفاده از ضایعات بوجاری و ماکارونی در جیره غذایی جوجه های گوشتی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 2، pp. 161–170، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419626/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button