مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,320
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

276
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع بسته بندی و دماهای مختلف بر ضدعفونی و نگهداری انجیر خشک استهبان

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 42

چکیده

 به منظور بررسی اثر تیمارهای گرمایی و سرمایی بر حشرات آلوده کننده انجیرهای خشک استهبان آزمایش هایی انجام گرفت. دو نوع کیسه بسته بندی (سوراخ دار و بدون سوراخ), دو نوع انبار با دمای 23 oC و انبار سرد (10oC و 2oC), 9 مدت زمان تیمارهای گرمایی و سرمایی (3, 4, 5, 6, 7, 10, 15, 20 و 25 ساعت) و 13 تیمار دمایی [23, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 25-, (25-)+45, (25-)+50, (25-)+55, و (25-)+60 درجه سانتی گراد] در این آزمایش ها بررسی گردید. نتایج آزمایش نشان داد که شب پره هندی (Plodia interpunctella) که یک آفت مهم در انبارهای انجیر است, با بسته بندی انجیر در کیسه های پلاستیکی بدون سوراخ با ضخامت 0.24 میلی متر, بعد از تیمارهای دمایی مناسب, به طور رضایت بخشی کنترل می شود. انبار سرد با دمای 2oC به گونه ای معنی دار تمام مراحل زندگی پروانه را در انبار از بین می برد. انجیر خشک تیمار شده در دمای 60oC به مدت هفت ساعت و یا بیشتر, 65 oC به مدت شش ساعت و یا بیشتر, -25oC به مدت 15 ساعت و یا بیشتر, بدون تغییر کیفیت ظاهری میوه, به خوبی در برابر آفت حفظ گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راحمی، مجید، و زارع، حمید. (1381). تاثیر نوع بسته بندی و دماهای مختلف بر ضدعفونی و نگهداری انجیر خشک استهبان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(2)، 29-42. SID. https://sid.ir/paper/420820/fa

    Vancouver: کپی

    راحمی مجید، زارع حمید. تاثیر نوع بسته بندی و دماهای مختلف بر ضدعفونی و نگهداری انجیر خشک استهبان. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(2):29-42. Available from: https://sid.ir/paper/420820/fa

    IEEE: کپی

    مجید راحمی، و حمید زارع، “تاثیر نوع بسته بندی و دماهای مختلف بر ضدعفونی و نگهداری انجیر خشک استهبان،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 2، pp. 29–42، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/420820/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button