مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

773
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

123
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات هیدروژنه شدن زنجیره های اسیدهای چرب در ماهیت منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 33

چکیده

منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول با درصد زیادی از اسیدهای چرب غیراشباع همراه می باشد. این گلیکولیپید وقتی در آب پخش می شود, ساختمان غیر دو لایة شش وجهی به خود می گیرد. این لیپید عمدتاً در غشاء تیلاکوئیدی کلروپلاست به مقدار زیاد حضور دارد. اسیدهای چرب این لیپید را به کمک کاتالیزور و با فن هیدروژناسیون, کاملاً اشباع نموده که با این واکنش شیمیایی یعنی تغییر وضعیت اشباع شدن زنجیره های اسیدهای چرب, تغییراتی در ساختمان این گلیکولیپید ایجاد می شود, به طوری که بعد از هیدروژنه شدن و قرار دادن لیپید در محیط آبی, ساختمان صفحه مانند جایگزین شکل شش وجهی می شود. ما برای بررسی بیشتر این موضوع, منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول طبیعی و اشباع شده را با هم مخلوط, و در آب پخش کردیم. وضعیت جدید و نتایج حاصله از این تحقیق نشان می دهد که اثر هیدروژناسیون لیپید, دو قسمت جدا از هم را مشاهده خواهیم کرد که یکی در ارتباط با ساختمان شش وجهی مربوط به لیپید طبیعی است و دیگری وضعیت صفحه مانند است که به گلیکولیپید اشباع شده مربوط می باشد. از میکروسکوپ الکترونی جهت تشخیص وضعیت منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول استفاده نمودیم. منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول یکی از لیپیدهایی است که به وفور در غشاء تیلاکوئیدی کلروپلاست دیده می شود. این غشاء های زیستی برای بسیاری از اعمال حیاتی خود چنین تغییراتی را در ساختمان خود شاهد خواهند بود. یکی از راه هایی که غشاء می تواند چنین کنش هایی را از خود نشان دهد, تغییر وضعیت اشباع شدگی اسیدهای چرب بعضی از لیپیدهای موجود در غشاء می باشد. این مطالعه حاکی از آن است که با هیدروژنه کردن اسیدهای چرب منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول چنین تغییر و تحولی را در این لیپید و در نتیجه در ساختمان غشاء زیست شناختی شاهد خواهیم بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    منصوریان، آزادرضا، و سیفی، اختر. (1379). اثرات هیدروژنه شدن زنجیره های اسیدهای چرب در ماهیت منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول . مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 2(6)، 28-33. SID. https://sid.ir/paper/421324/fa

    Vancouver: کپی

    منصوریان آزادرضا، سیفی اختر. اثرات هیدروژنه شدن زنجیره های اسیدهای چرب در ماهیت منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول . مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1379؛2(6):28-33. Available from: https://sid.ir/paper/421324/fa

    IEEE: کپی

    آزادرضا منصوریان، و اختر سیفی، “اثرات هیدروژنه شدن زنجیره های اسیدهای چرب در ماهیت منوگالاکتوزیل دی اسیل گلیسرول ،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 2، no. 6، pp. 28–33، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/421324/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button