مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

104
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo)

صفحات

 صفحه شروع 56 | صفحه پایان 60

چکیده

 مقدمه: لاکتوباسیلوس کازئی نوعی باکتری است که همراه فرآورده های شیر مورد استفاده قرار می گیرد و برای انسان بیماری زا نمی باشد. اشرشیاکلی بعنوان یکی از باکتری های عمده مولد اسهال مسافرین و اسهال کودکان محسوب می گردد. در این مطالعه کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان ارگانیسم پروبیوتیک و به منظور کاهش کلونیزه شدن اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژنیک مورد بررسی قرار گرفته است. روش بررسی: موشهای Balb/c چهار هفته ای به دو گروه آزمون و یک گروه شاهد تقسیم شدند. در حالی که به گروه شاهد, باکتری پروبیوتیک خورانده نشد یکی از گروههای آزمون 3 روز و دیگری 6 روز باکتری پروبیوتیک را دریافت کردند. 72 ساعت پس از دریافت آخرین تجویز خوراکی پروبیوتیک, به هر سه گروه اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژنیک خورانده شد. اندازه گیری تعداد باکتری های اشرشیاکلی دفع شده از موشها در زمانهای تعیین شده به عنوان معیار کلونیزاسیون باکتری پاتوژن تلقی گردید. نتایج: نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان می دهد که هر دو گروه موش آزمون, چه آنهائیکه باکتری پروبیوتیک را به مدت 3 روز و چه آنهایی که 6 روز دریافت کرده اند, در مقایسه با گروه شاهد, تعداد کمتری از باکتریهای اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژنیک را در روده خود کلونیزه می کنند (0.001=P). مقایسه دو گروه آزمون نشان داد که دریافت طولانی تر باکتری پروبیوتیک موجب کاهش بیشتر کلونیزاسیون باکتری پاتوژن می گردد. نتیجه گیری: با توجه به مطالعه حاضر می توان لاکتوباسیلوس کازئی را به عنوان کاندیدای پروبیوتیک در جهت پیشگیری از ابتلا به اسهال ناشی از اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژنیک پیشنهاد کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فاضلی، سیدعلی، قاسمیان صفایی، حاجیه، و میرنژاد، رضا. (1382). بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 11(3)، 56-60. SID. https://sid.ir/paper/422028/fa

    Vancouver: کپی

    فاضلی سیدعلی، قاسمیان صفایی حاجیه، میرنژاد رضا. بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1382؛11(3):56-60. Available from: https://sid.ir/paper/422028/fa

    IEEE: کپی

    سیدعلی فاضلی، حاجیه قاسمیان صفایی، و رضا میرنژاد، “بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 11، no. 3، pp. 56–60، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/422028/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button