Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

223
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کیفیت پخت و مصرف برنج یک ضرورت غیر قابل انکار

صفحات

 صفحه شروع 213 | صفحه پایان 291

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرخ زاد، فرحناز. (1372). کیفیت پخت و مصرف برنج یک ضرورت غیر قابل انکار. نشریه برنامه و بودجه (سازمان برنامه و بودجه گیلان)، 1(2)، 213-291. SID. https://sid.ir/paper/422235/fa

    Vancouver: کپی

    فرخ زاد فرحناز. کیفیت پخت و مصرف برنج یک ضرورت غیر قابل انکار. نشریه برنامه و بودجه (سازمان برنامه و بودجه گیلان)[Internet]. 1372؛1(2):213-291. Available from: https://sid.ir/paper/422235/fa

    IEEE: کپی

    فرحناز فرخ زاد، “کیفیت پخت و مصرف برنج یک ضرورت غیر قابل انکار،” نشریه برنامه و بودجه (سازمان برنامه و بودجه گیلان)، vol. 1، no. 2، pp. 213–291، 1372، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/422235/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا