APA:
کپیاسدی مقدم، رضا، جعفری خورشیدی، کاوه، و نیک خواه، علی. (1379). اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی. پژوهش و سازندگی، 13(1 (پی آیند 46))، 114-117. SID. https://sid.ir/paper/426416/fa
Vancouver:
کپیاسدی مقدم رضا، جعفری خورشیدی کاوه، نیک خواه علی. اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1379؛13(1 (پی آیند 46)):114-117. Available from: https://sid.ir/paper/426416/fa
IEEE:
کپیرضا اسدی مقدم، کاوه جعفری خورشیدی، و علی نیک خواه، “اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی،” پژوهش و سازندگی، vol. 13، no. 1 (پی آیند 46)، pp. 114–117، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426416/fa