مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,998
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی

صفحات

 صفحه شروع 114 | صفحه پایان 117

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این آزمایش به منظور تعیین سطوح مناسب انرژی و پروتئین مورد نیاز بره های نر کردی، اثرات سه سطح انرژی 2.3، 2.5 و 2.7 مگاکالری انرژی قابل متابولیسم در هر کیلوگرم ماده خشک و هر سطح انرژی با سه سطح 10، 12.5 و 15 درصد پروتئین خام و اثرات متقابل آنها بر روی توان پرواری، خصوصیات لاشه و پشم و ماده خشک مصرفی در 108 راس  بره نر کردی 8-7 ماه و میانگین وزن زنده 0.32± 25.62 کیلوگرم مورد بررسی قرار گرفت . بره ها 105 روز مورد تغذیه دستی قرار گرفتند. در این تحقیق از طرح کاملا تصادفی در قالب آزمایش فاکتوریل (3× 3) با 9 جیره غذایی و 3 تکرار 4 مشاهده در هر تکرار استفاده شد. هر 21 روز یک بار میزان افزایش وزن، ماده خشک مصرفی و ضریب تبدیل غذائی بره ها اندازه گیری می شد. و در پایان دوره، بره ها جهت تعیین وزن و درصد قطعات لاشه و ترکیبات شیمیائی گوشت بدون استخوان ناحیه دنده ها 11، 10 و 9 ذبح گردیدند. نتایج آزمایش نشان داد که میانگین افزایش وزن و ماده خشک مصرفی روزانه بره ها تغذیه شده با جیره های 9 گانه به ترتیب 128، 137، 146، 145، 151، 202، 143، 180 و 185 گرم و 1.35، 1.46، 1.58، 1.44 ، 1.72، 1.33 و 1.66 کیلوگرم بوده است. جیره غذای اثر معنی داری (P<0.05) بر ترکیبات شیمیائی گوشت بدون استخوان ناحیه دنده ها 11، 10 و 9 داشت.نتایج حاصل از رقیق شدن اوره نشان داد که همبستگی معنی داری بین فضای انتشار اوره و خصوصیات لاشه بره ها وجود ندارد. همچنین جیره غذایی اثر معنی داری بر خصوصیات مختلف پشم از جمله رشد، راندمان، میزان چربی و قطر تار پشم داشته است. به طول کلی نتایج این آزمایش نشان داد که جیره حاوی 2.5 مگا کالری انرژی قابل متابولیسم در هر کیلوگرم جیره غذایی و 15 درصد پروتئین خام به عنوان بهترین جیره برای بره های پرواری کردی به شمار می رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اسدی مقدم، رضا، جعفری خورشیدی، کاوه، و نیک خواه، علی. (1379). اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی. پژوهش و سازندگی، 13(1 (پی آیند 46))، 114-117. SID. https://sid.ir/paper/426416/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی مقدم رضا، جعفری خورشیدی کاوه، نیک خواه علی. اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1379؛13(1 (پی آیند 46)):114-117. Available from: https://sid.ir/paper/426416/fa

    IEEE: کپی

    رضا اسدی مقدم، کاوه جعفری خورشیدی، و علی نیک خواه، “اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی،” پژوهش و سازندگی، vol. 13، no. 1 (پی آیند 46)، pp. 114–117، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/426416/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button