مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

764
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

211
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات میکروسکوپی، ویژگیهای بافتی و ظرفیت جذب مجدد آب برش های سیب خشک شده با روش های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 1001 | صفحه پایان 1010

چکیده

 در این مطالعه برشهای نازک سیب (به قطر22 میلیمتر و ضخامت 4 میلیمتر) واریته زرد لبنانی با استفاده از روش ترکیبی پوشش دادن, خشک کردن با هوای داغ و انرژی مایکروویو, تحت فرآیند قرار گرفتند. جهت جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی نمونه ها در حین فرایند, روش آنزیم بری حرارتی با آب داغ (1 دقیقه, 80oC), مورد استفاده قرار گرفت. به منظور ایجاد محصولی با بافت حجیم و متخلخل از محلولهای 2% نشاسته, پکتین و کربوکسی متیل سلولز به همراه 1% کلسیم کلراید استفاده شد. برای ارزیابی ساختار میکروسکوپی از میکروسکوپ الکترونی (SEM) و برای سنجش بافت از دستگاه اینسترون استفاده شد. پس از فرایندهای آنزیم بری, پوشش دادن (1 دقیقه, در دمای اتاق), خشک کردن با هوای داغ (70oC و سرعت جریان 1 متر بر ثانیه) و نهایتا خشک کردن با انرژی مایکروویو (300 وات, 10 ثانیه), محصولی با بافت حجیم و متخلخل بدست آمد که از لحاظ ویژگی های کیفی هم ارز محصولات خشک شده با روش انجمادی می باشد. ارزیابی های میکروسکوپی نشان دهنده بهبود ساختار میکروسکوپی در نتیجه استفاده از انرژی مایکروویو در حضور پوشش های پکتین و نشاسته به همراه کلسیم کلراید بوده است. استفاده از انرژی مایکروویو موجب افزایش ظرفیت جذب مجدد آب نمونه ها شده اما در مقابل از استحکام بافت کاسته است که هر دوی این پدیده ها در نتیجه بوجود آمدن فضاهای بین سلولی و بروز گسستگی در دیواره سلولهاست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسکری، غلامرضا، امام جمعه، زهرا، و ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی. (1384). تغییرات میکروسکوپی, ویژگیهای بافتی و ظرفیت جذب مجدد آب برش های سیب خشک شده با روش های مختلف. علوم کشاورزی ایران، 36(4)، 1001-1010. SID. https://sid.ir/paper/429990/fa

    Vancouver: کپی

    عسکری غلامرضا، امام جمعه زهرا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی. تغییرات میکروسکوپی, ویژگیهای بافتی و ظرفیت جذب مجدد آب برش های سیب خشک شده با روش های مختلف. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(4):1001-1010. Available from: https://sid.ir/paper/429990/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا عسکری، زهرا امام جمعه، و سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، “تغییرات میکروسکوپی, ویژگیهای بافتی و ظرفیت جذب مجدد آب برش های سیب خشک شده با روش های مختلف،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 4، pp. 1001–1010، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/429990/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button