APA:
کپیموسسی، ش.، و کشاورز، فرحناز. (1373). ترکیب شیمیایی, ارزش غذایی و ویژگی های نان های سنتی ایران. پژوهشکده غله و نان، -(363)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/431236/fa
Vancouver:
کپیموسسی ش.، کشاورز فرحناز. ترکیب شیمیایی, ارزش غذایی و ویژگی های نان های سنتی ایران. پژوهشکده غله و نان[Internet]. 1373؛-(363):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/431236/fa
IEEE:
کپیش. موسسی، و فرحناز کشاورز، “ترکیب شیمیایی, ارزش غذایی و ویژگی های نان های سنتی ایران،” پژوهشکده غله و نان، vol. -، no. 363، pp. 0–0، 1373، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/431236/fa