APA:
کپیصادقی، مریم، ارشدی، علی، میردارهریجانی، جواد، و حدادی، فاطمه. (1399). بررسی اثر ضد باکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(2 )، 201-210. SID. https://sid.ir/paper/4314/fa
Vancouver:
کپیصادقی مریم، ارشدی علی، میردارهریجانی جواد، حدادی فاطمه. بررسی اثر ضد باکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(2 ):201-210. Available from: https://sid.ir/paper/4314/fa
IEEE:
کپیمریم صادقی، علی ارشدی، جواد میردارهریجانی، و فاطمه حدادی، “بررسی اثر ضد باکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصاره آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 2 ، pp. 201–210، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4314/fa