APA:
کپیصادقی، مریم، ارشدی، علی، میردارهریجانی، جواد، و حدادی، فاطمه. (1398). مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(4 )، 363-374. SID. https://sid.ir/paper/161914/fa
Vancouver:
کپیصادقی مریم، ارشدی علی، میردارهریجانی جواد، حدادی فاطمه. مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(4 ):363-374. Available from: https://sid.ir/paper/161914/fa
IEEE:
کپیمریم صادقی، علی ارشدی، جواد میردارهریجانی، و فاطمه حدادی، “مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 4 ، pp. 363–374، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161914/fa