مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

995
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بخشهای پروتئین و کربوهیدرات مواد خوراکی متداول در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل

صفحات

 صفحه شروع 409 | صفحه پایان 414

چکیده

 تعیین ارزش غذایی مواد خوراکی در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS) براساس بخشهای نیتروژن و کربوهیدرات آنها می باشد. به منظور تعیین بخشهای نیتروژن و کربوهیدرات برخی مواد خوراکی, آزمایشی انجام شد. مواد خوراکی مورد آزمایش عبارت از؛ یونجه, ذرت سیلو شده, کاه گندم, جو, کنجاله سویا, تخم پنبه, سبوس گندم, تفاله چغندرقند, پودر ماهی و کنجاله های تخم پنبه فشاری حاصل از چند کارخانه روغن کشی بودند. در این آزمایش, پروتئین خام, نیتروژن غیرپروتئینی (بخش A), پروتئین حقیقی سریع تجزیه شونده در شکمبه (بخش B1), پروتئین حقیقی متوسط تجزیه (بخش B2), پروتئین حقیقی کند تجزیه (بخش B3), پروتئین نامحلول در شوینده اسیدی (بخش C), دیواره سلولی (NDF), دیواره سلولی منهای همی سلولز (ADF) با روشهای آزمایشگاهی تعیین و کربوهیدراتهای غیرساختمانی (NSC) محاسبه شدند. درصد پروتئین خام مواد خوراکی کمتر از مقادیر جدولی سیستم کرنل بود. بخش A پروتئین در مواد خشبی, بر حسب درصدی از پروتئین خام, بویژه در یونجه, بالاترین مقدار بود. بخش B1 بر حسب درصد پروتئین خام در تخم پنبه و کنجاله های تخم پنبه, بالاتر از مواد خوراکی دیگر بود. کنجاله سویا, بالاترین مقدار بخش B2 پروتئین را داشت و کنجاله های تخم پنبه متوسط بودند. بخش B3 بر حسب درصدی از پروتئین خام, در پودر ماهی و تفاله چغندرقند بالاترین بود. کنجاله های تخم پنبه و تفاله چغندرقند و ذرت سیلو شده بالاترین مقادیر بخش C را داشتند. درصد دیواره سلولی و دیواره سلولی منهای همی سلولز در مواد خوراکی, بویژه در کنجاله های تخم پنبه, بالاتر از مقادیر جدولی سیستم کرنل بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی، حمیدرضا، امانلو، حمید، و نیک خواه، علی. (1384). بخشهای پروتئین و کربوهیدرات مواد خوراکی متداول در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. علوم کشاورزی ایران، 36(2)، 409-414. SID. https://sid.ir/paper/433871/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی حمیدرضا، امانلو حمید، نیک خواه علی. بخشهای پروتئین و کربوهیدرات مواد خوراکی متداول در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(2):409-414. Available from: https://sid.ir/paper/433871/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا میرزایی، حمید امانلو، و علی نیک خواه، “بخشهای پروتئین و کربوهیدرات مواد خوراکی متداول در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 2، pp. 409–414، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/433871/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button