APA:
کپیهاشمی، ایوب، فرامرزی، محمد، برقرار، مریم، خازنی، علی، امانی، صادق، و بنی طالبی، ابراهیم. (1391). مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات - پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی 72 (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 79-88. SID. https://sid.ir/paper/121239/fa
Vancouver:
کپیهاشمی ایوب، فرامرزی محمد، برقرار مریم، خازنی علی، امانی صادق، بنی طالبی ابراهیم. مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات - پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی 72 (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):79-88. Available from: https://sid.ir/paper/121239/fa
IEEE:
کپیایوب هاشمی، محمد فرامرزی، مریم برقرار، علی خازنی، صادق امانی، و ابراهیم بنی طالبی، “مقایسه تاثیر مکمل های کربوهیدرات و کربوهیدرات - پروتئین بر سطوح پروتئین شوک گرمایی 72 (HSP72) طی فعالیت های تناوبی فوتبال،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 79–88، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121239/fa