Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

670
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزشیابی روشهای شیمیایی و دستگاهی در اندازه گیری بیاتی نان های اصلی ایران

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 71

چکیده

 شدت بیاتی نان های اصلی ایران, شامل: بربری, سنگک, تافتون و لواش, طی چهار روز نگهداری در دمای اتاق بررسی شد. بدین منظور تغییر مواد جامد محلول, رطوبت, نشاسته محلول, قدرت تورم مغز نان, و همچنین ویژگی های فارینوگرافی, آمیلوگرافی, ویسکوالا ستوگرافی و حسی آنها در طی مدت نگهداری, ارزیابی شدند. نتایج حاصل نشان می دهد که روشهای شیمیایی فقط برای نان بربری مناسبند؛ زیرا مقدار نمونه مورد نیاز, بعلت نازکی زیاد سایر نان ها, قابل استخراج و بررسی نمی باشد. تعیین قدرت تورم مغز نان بربری, به عنوان بهترین روش شیمیایی شناخته شد؛ زیرا این روش همبستگی عالی با روش حسی (r=0.98)؛ حساسیت بالا؛ هزینه پایین و همچنین سرعت بالایی برخوردار است. آمیلوگراف و فارینوگراف هم برای ارزیابی نان های ایرانی مناسب نیستند, زیرا این آزمایش ها به مقدار زیادی نمونه از مغز نان نیاز دارند. ویسکوالاستوگراف, تغییرات نان های بربری و سنگک را طی مدت نگهداری بخوبی نشان داد, زیرا علاوه بر همبستگی بسیار خوب با روش حسی, از حساسیت بالایی نیز برخوردار است. اما این دستگاه, برای بررسی نان های تافتون و لواش مناسب نمی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناصحی، بهزاد، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1384). ارزشیابی روشهای شیمیایی و دستگاهی در اندازه گیری بیاتی نان های اصلی ایران. علوم و صنایع کشاورزی، 19(1)، 63-71. SID. https://sid.ir/paper/434362/fa

    Vancouver: کپی

    ناصحی بهزاد، سیدین اردبیلی سیدمهدی. ارزشیابی روشهای شیمیایی و دستگاهی در اندازه گیری بیاتی نان های اصلی ایران. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1384؛19(1):63-71. Available from: https://sid.ir/paper/434362/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد ناصحی، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “ارزشیابی روشهای شیمیایی و دستگاهی در اندازه گیری بیاتی نان های اصلی ایران،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 19، no. 1، pp. 63–71، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434362/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا