APA:
کپیزارع گشتی، قربان، اعتمادیان، یاسمن، خانی پور، علی اصغر، بورانی، محمدصیاد، رهنما، معصومه، دادای قندی، عظمت، خدابنده، فرشته، نوغانی، فاطمه، فهیم، افشین، و احمدی، مینا. (1397). ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنیشده با میگوی طی فرمولاسیون نوین و Macrobrachium nipponense 6 ماه نگهداری در دمای اتاق. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(5 )، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/4370/fa
Vancouver:
کپیزارع گشتی قربان، اعتمادیان یاسمن، خانی پور علی اصغر، بورانی محمدصیاد، رهنما معصومه، دادای قندی عظمت، خدابنده فرشته، نوغانی فاطمه، فهیم افشین، احمدی مینا. ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنیشده با میگوی طی فرمولاسیون نوین و Macrobrachium nipponense 6 ماه نگهداری در دمای اتاق. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(5 ):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/4370/fa
IEEE:
کپیقربان زارع گشتی، یاسمن اعتمادیان، علی اصغر خانی پور، محمدصیاد بورانی، معصومه رهنما، عظمت دادای قندی، فرشته خدابنده، فاطمه نوغانی، افشین فهیم، و مینا احمدی، “ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنیشده با میگوی طی فرمولاسیون نوین و Macrobrachium nipponense 6 ماه نگهداری در دمای اتاق،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 5 ، pp. 39–48، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4370/fa