APA:
کپیدردی پور، ا.، ملکوتی، محمدجعفر، و بای بوردی، محمد. (1380). نقش مصرف بهینه عناصر غذایی در کاهش اثرات سوء سدیم و کلر در آبهای شور. فنی نشر آموزش کشاورزی، -(219)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/437885/fa
Vancouver:
کپیدردی پور ا.، ملکوتی محمدجعفر، بای بوردی محمد. نقش مصرف بهینه عناصر غذایی در کاهش اثرات سوء سدیم و کلر در آبهای شور. فنی نشر آموزش کشاورزی[Internet]. 1380؛-(219):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/437885/fa
IEEE:
کپیا. دردی پور، محمدجعفر ملکوتی، و محمد بای بوردی، “نقش مصرف بهینه عناصر غذایی در کاهش اثرات سوء سدیم و کلر در آبهای شور،” فنی نشر آموزش کشاورزی، vol. -، no. 219، pp. 0–0، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/437885/fa