Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,294
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

216
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تولید چیپس فرموله شده سیب زمینی از ارقام اگریا و مارفونا

صفحات

 صفحه شروع 223 | صفحه پایان 231

چکیده

 به منظور تولید برگه فرموله شده خشک سیب زمینی, دو رقم سیب زمینی اگریاومارفونا از منطقه داران اصفهان تهیه و در سردخانه 9°C با رطوبت نسبی 85 درصد نگه داری شدند. مقدار کل ماده خشک, وزن مخصوص و میزان قندهای احیای سیب زمینی در ابتدای انبارداری تعیین گردید. پودر گرانول از هر دو رقم سیب زمینی به روش Add-back تهیه شد. برای تهیه خمیر با قوام و خصوصیات شکل گیری مطلوب از پودر گرانول با مش 80, پوره سیب زمینی پخته, آرد ذرت با مش 60, امولسیفایر, آب, روغن قنادی, نشاسته, نمک و آرد گندم استفاده شد. پس از دست یافتن به فرمول مناسب برای تهیه خمیر با خصوصیات رئولوژیکی مطلوب برای شکل گرفتن, ورقه ای از خمیر با ضخامت 1 تا 2 میلی متر ایجاد و از آن پولک هایی به قطر 3 سانتی متر جدا شد. چهار تیمار تنوری کردن, خشک کردن در آون خلا, سرخ کردن در روغن و ترکیب پیش خشک کردن و سرخ کردن در روغن برای تبدیل خمیر به برگه های خشک در نظر گرفته شد. با توجه به نتایج آزمون چشایی تیمار تنوری کردن برگزیده شد و شرایط بهینه زمان و دما برای آن 30 دقیقه در 125°C تعیین گردید و برای بهبود طعم نیز از طعم دهنده های مختلف شامل پودر سیر, فلفل, آویشن, لاکتیک اسید, پودر پیاز, نمک و شکر استفاده شد, اثر این طعم دهنده ها به وسیله مقایسه چندتایی و آزمون مثلثی مورد بررسی قرار گرفت و تیمارهای حاوی نمک, فلفل و پودر سیر به عنوان بهترین تیمارها ارزیابی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شاهدی باغ خندان، محمد، دخانی، شهرام، کبیر، غلامحسین، و زمین دار، نفیسه. (1385). بررسی تولید چیپس فرموله شده سیب زمینی از ارقام اگریا و مارفونا. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(1)، 223-231. SID. https://sid.ir/paper/438999/fa

    Vancouver: کپی

    شاهدی باغ خندان محمد، دخانی شهرام، کبیر غلامحسین، زمین دار نفیسه. بررسی تولید چیپس فرموله شده سیب زمینی از ارقام اگریا و مارفونا. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(1):223-231. Available from: https://sid.ir/paper/438999/fa

    IEEE: کپی

    محمد شاهدی باغ خندان، شهرام دخانی، غلامحسین کبیر، و نفیسه زمین دار، “بررسی تولید چیپس فرموله شده سیب زمینی از ارقام اگریا و مارفونا،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 1، pp. 223–231، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/438999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا