APA:
کپیجانی، محدجواد، رحیمی، سمیه، و کوهی کمالی، سارا. (1398). بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی طی نگهداری. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/143186/fa
Vancouver:
کپیجانی محدجواد، رحیمی سمیه، کوهی کمالی سارا. بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی طی نگهداری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/143186/fa
IEEE:
کپیمحدجواد جانی، سمیه رحیمی، و سارا کوهی کمالی، “بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی طی نگهداری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 55–66، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143186/fa