مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,104
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی طی نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 66

چکیده

 مقدمه: رنگ یکی از شاخص های مهم در ارزیابی کیفی و بازارپسندی فراورده های غذایی به شمار می آید که می توان با استفاده از رنگ های طبیعی که دارای خواص سلامتی بخش شناخته شده ای نیز هستند, به این هدف دست یافت. مواد و روش ها: در این پژوهش امکان کاربرد عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی در بهبود ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور عصاره گلرنگ در غلظت های 5/0, 1 و 2% استخراج و به دو روش غوطه وری و پاششی به چیپس اضافه گردید. آزمون های رنگ سنجی, بافت سنجی و حسی در بازه های زمانی 0, 30 و 60 روز نگهداری در دمای محیط, اندازه گیری شدند. یافته ها: با افزایش غلظت عصاره گلرنگ, شاخص b و a افزایش یافته در حالی که شاخص L روند نزولی را طی نمود و طی دوره نگهداری نیز, کلیه شاخص های رنگی کاهش معنی داری یافتند (05/0>p). مطابق با نتایج بافت سنجی در تمامی روزهای مورد بررسی, اختلاف آماری معنی داری بین سختی (تردی) نمونه شاهد با نمونه های تهیه شده به روش غوطه وری مشاهده نشد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جانی، محدجواد، رحیمی، سمیه، و کوهی کمالی، سارا. (1398). بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی طی نگهداری. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/143186/fa

    Vancouver: کپی

    جانی محدجواد، رحیمی سمیه، کوهی کمالی سارا. بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی طی نگهداری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/143186/fa

    IEEE: کپی

    محدجواد جانی، سمیه رحیمی، و سارا کوهی کمالی، “بررسی اثرات عصاره آبی گلرنگ به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی چیپس سیب زمینی طی نگهداری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 55–66، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143186/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button