APA:
کپیفضایلی، حسن، و مهدوی، ر.. (1376). اثر کاه برنج, ملاس, بلغور, جو و نمک بر خاصیت سیلوی شبدر برسیم. پژوهش و سازندگی، 10(34)، 116-119. SID. https://sid.ir/paper/440944/fa
Vancouver:
کپیفضایلی حسن، مهدوی ر.. اثر کاه برنج, ملاس, بلغور, جو و نمک بر خاصیت سیلوی شبدر برسیم. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1376؛10(34):116-119. Available from: https://sid.ir/paper/440944/fa
IEEE:
کپیحسن فضایلی، و ر. مهدوی، “اثر کاه برنج, ملاس, بلغور, جو و نمک بر خاصیت سیلوی شبدر برسیم،” پژوهش و سازندگی، vol. 10، no. 34، pp. 116–119، 1376، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/440944/fa