مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

978
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات قندهای محلول، نشاسته و پروتیین ها در اثر تنش خشکی در دو رقم نخود ایرانی (.Cicer arietinum L)

صفحات

 صفحه شروع 38 | صفحه پایان 53

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این تحقیق تغییرات قندهای محلول، نشاسته و پروتیینها در اثر تنش خشکی در دو رقم نخود ایرانی، مشهور به «جم» و «کاکا» مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از بررسی تغییرات قندهای محلول، نشان داد که قندهای مزبور، در اندام هوایی و ریشه، در دو مرحله رویشی و زایشی افزایش پیدا کردند و اختلاف میانگین درصد قندهای محلول در اندام هوایی دو رقم نخود معنی دار بود و رقم کاکا نسبت به جم از قندهای محلول بیشتری برخوردار بود. برعکس میزان نشاسته در اثر تنش خشکی کاهش پیدا کرد. اختلاف میانگین مقدار نشاسته نیز در اندام هوایی معنی دار بود و رقم جم نسبت به کاکا از میزان نشاسته بیشتری برخوردار بود. اختلاف میانگین درصد نشاسته در ریشه و اندام هوایی در دو مرحله رشد رویشی و زایشی نیز معنی دار بود.به علاوه این مطالعات نشان دادند که رقم کاکا از جم نسبت به تنش آبی مقاوم تر است. و سرانجام مطالعه الکتروفوروگرام های به دست آمده تغییرات باندهای پروتیینی را در اثر تنش خشکی نشان می داد که در ریشه و اندام هوایی دو رقم نخود کاملا مشهود بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانلی، مه لقا، نوجوان، مجید، حیدری، رضا، و فربودنیا، طیبه. (1380). تغییرات قندهای محلول, نشاسته و پروتیین ها در اثر تنش خشکی در دو رقم نخود ایرانی (.Cicer arietinum L). نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، 1(1)، 38-53. SID. https://sid.ir/paper/44105/fa

    Vancouver: کپی

    قربانلی مه لقا، نوجوان مجید، حیدری رضا، فربودنیا طیبه. تغییرات قندهای محلول, نشاسته و پروتیین ها در اثر تنش خشکی در دو رقم نخود ایرانی (.Cicer arietinum L). نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)[Internet]. 1380؛1(1):38-53. Available from: https://sid.ir/paper/44105/fa

    IEEE: کپی

    مه لقا قربانلی، مجید نوجوان، رضا حیدری، و طیبه فربودنیا، “تغییرات قندهای محلول, نشاسته و پروتیین ها در اثر تنش خشکی در دو رقم نخود ایرانی (.Cicer arietinum L)،” نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، vol. 1، no. 1، pp. 38–53، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44105/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button