APA:
کپیرضوی، سیدمحمدعلی، حبیبی نجفی، محمدباقر، و نایب زاده، کوشان. (1380). تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین). علوم کشاورزی ایران، 32(3)، 615-624. SID. https://sid.ir/paper/441072/fa
Vancouver:
کپیرضوی سیدمحمدعلی، حبیبی نجفی محمدباقر، نایب زاده کوشان. تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین). علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1380؛32(3):615-624. Available from: https://sid.ir/paper/441072/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدعلی رضوی، محمدباقر حبیبی نجفی، و کوشان نایب زاده، “تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین)،” علوم کشاورزی ایران، vol. 32، no. 3، pp. 615–624، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441072/fa