APA:
کپیآذرین، هاجر، و ایمان پور، محمدرضا. (1391). اثر زمان و روش فرآوری بر ارزش غذایی لاشه گاماروس (پونتوگاماروس مئوتیکوس). نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، 12(3)، 501-508. SID. https://sid.ir/paper/44132/fa
Vancouver:
کپیآذرین هاجر، ایمان پور محمدرضا. اثر زمان و روش فرآوری بر ارزش غذایی لاشه گاماروس (پونتوگاماروس مئوتیکوس). نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)[Internet]. 1391؛12(3):501-508. Available from: https://sid.ir/paper/44132/fa
IEEE:
کپیهاجر آذرین، و محمدرضا ایمان پور، “اثر زمان و روش فرآوری بر ارزش غذایی لاشه گاماروس (پونتوگاماروس مئوتیکوس)،” نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)، vol. 12، no. 3، pp. 501–508، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/44132/fa