مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

540
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

183
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تخلیص پراکسیداز سویا و بررسی ویژگی های آن

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 40

چکیده

 تخلیص پاره ای به روش سیستم دوفازی آبی برای پراکسیداز به دست آمده از پوسته دانه سویا بهینه سازی شد. تغییر در ترکیب فاز و غلظت سدیم کلرید باعث کاهش قابل قبول در حجم و تفکیک انتخابی آنزیم استخراج شده گردید. آنزیم به وسیله سامانه پلی اتیلن گلیکول / آمونیم سولفات / سدیم کلریدw/v) ,24 ,7.3 ,2  درصد) و پس از آن به وسیله ستون سفادکس G-200 تا 31 مرتبه تخلیص شد. وزن مولکولی آنزیم به وسیله روش الکتروفورز بر روی ژل سدیم دودسیل سولفات پلی آکریل آمید حدود 36 کیلو دالتون تخمین زده شد. آنزیم تا دمای 85 درجه سانتی گراد پایدار است و فعالیت بهینه خود را در دمای 65 درجه سانتیگراد نشان داد. آنزیم در گستره pH از 3 تا 9 پایدار است و pH بهینه آن در 6 است. با استفاده از هیدروژن پراکسید به عنوان سوبسترا, مقدارهای Km و Vmax به ترتیب 0.23 میلی مولار و 0.32 (dA/min, جذب در 510 نانومتر) است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معتمد، سپیده، و عالم زاده، ایران. (1388). تخلیص پراکسیداز سویا و بررسی ویژگی های آن. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 28(3)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/441509/fa

    Vancouver: کپی

    معتمد سپیده، عالم زاده ایران. تخلیص پراکسیداز سویا و بررسی ویژگی های آن. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1388؛28(3):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/441509/fa

    IEEE: کپی

    سپیده معتمد، و ایران عالم زاده، “تخلیص پراکسیداز سویا و بررسی ویژگی های آن،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 28، no. 3، pp. 33–40، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/441509/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button