Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

745
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

345
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسه ماهی خلیج فارس

صفحات

 صفحه شروع 1143 | صفحه پایان 1151

چکیده

 به دلیل عدم وجود روشهای نوین عمل آوری کوسه ماهیان در ایران و با هدف تولید یک غذای نیمه آماده و سرشار از پروتئین, پس از انجام بررسی های لازم از این ماهی فیش برگر تهیه گردید. در این تلاش سه نمونه فیش برگر با سه فرمول مختلف تهیه شد که مورد ارزیابی چشایی قرار گرفتند و بهترین نمونه در این سنجش انتخاب و به سردخانه -18oC منتقل و به مدت 60 روز نگهداری شد. در زمان صفر (قبل از انجماد) و فاصله های زمانی 30, 14, 7 و 60 روز, نمونه ها از لحاط ارزش غذایی, تغییرات شیمیایی و میکروبی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نمونه انتخاب شده دارای: 15% پروتئین, 3% خاکستر, 12% فیبر, 70% رطوبت و فاقد چربی بود. تغییرات TVN, pH و شمارش کلی میکروبی در فاصله های زمانی اشاره شده, به ترتیب عبارت بودند از 7 تا 4.6 مربوط به تغییرات 11.9 (mg/N 100gr), pH تا 16 مربوط به تغییرات 4.2 ´ 106, TVN تا 104 عدد باکتری مربوط به تغییرات شمارش کلی بدلیل عدم وجود چربی, عددی برای اندیس پراکسید بدست نیامد. با توجه به تغییرات T.V.N زمان ماندگاری این محصول در دمای -18oC , حدود 60 روز تعییین گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معینی، سهراب، و فرزان فر، علی. (1384). بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسه ماهی خلیج فارس. علوم کشاورزی ایران، 36(5)، 1143-1151. SID. https://sid.ir/paper/442456/fa

    Vancouver: کپی

    معینی سهراب، فرزان فر علی. بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسه ماهی خلیج فارس. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(5):1143-1151. Available from: https://sid.ir/paper/442456/fa

    IEEE: کپی

    سهراب معینی، و علی فرزان فر، “بررسی امکان تولید فیش برگر از کوسه ماهی خلیج فارس،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 5، pp. 1143–1151، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442456/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا