APA:
کپیکاشی، عبدالکریم. (1377). تاثیر هرس و تنک کردن میوه بر میزان محصول و کیفیت خربزه. مجله علوم باغبانی ایران، -(29)، 619-626. SID. https://sid.ir/paper/442461/fa
Vancouver:
کپیکاشی عبدالکریم. تاثیر هرس و تنک کردن میوه بر میزان محصول و کیفیت خربزه. مجله علوم باغبانی ایران[Internet]. 1377؛-(29):619-626. Available from: https://sid.ir/paper/442461/fa
IEEE:
کپیعبدالکریم کاشی، “تاثیر هرس و تنک کردن میوه بر میزان محصول و کیفیت خربزه،” مجله علوم باغبانی ایران، vol. -، no. 29، pp. 619–626، 1377، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/442461/fa