مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,204
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرهای 6- بنزیل آدنین، نفتالن استیک اسید، سوین و پرومالین بر تنک کردن و کیفیت میوه سیب (.Malus domestica Borkh)

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 134

چکیده

 تاثیر تنظیم کننده های رشد بر تنک کردن و افزایش کیفیت میوه های سیب, بنزیل آدنین (BA), نفتالن استیک اسید (NAA), سوین, پرومالین و ترکیبی از آن ها در سال های 1373 و 1374 روی ارقام سیب "گلدن دلیشس" و "رد دلیشس" مورد مطالعه قرار گرفت. در آزمایش اول شاخه های درختان سیب "گلدن دلیشس" دو هفته پس از تمام گل و پس از شمارش میوه های هر تیمار, توسط BA؛ (50, 100 و 150 میلی گرم در لیتر), NAA؛ (100 و 200 میلی گرم در لیتر), سوین (600 و 1200 میلی گرم در لیتر ماده موثر) و ترکیبی از آن ها محلول پاشی شدند. آزمایش دوم روی درختان رقم "رد دلیشس" انجام شد و در مرحله تمام گل توسط تیمارهای مختلف BA؛ (50, 100 و 150 میلی گرم در لیتر) و پرومالین (50, 100 و 150 میلی گرم در لیتر) محلول پاشی شدند. NAA, سوین و ترکیب آن ها, همچنین ترکیب BA با NAA, باعث تنک میوه ها و افزایش وزن میوه ها شدند. بهترین نتیجه مربوط به ترکیب NAA, با سوین بود. پرومالین در غلظت های 100 و 150 میلی گرم در لیتر باعث افزایش نسبت طول به قطر میوه های رقم "رد دلیشس" گردید ولی غلظت های 100 و 150 میلی گرم در لیتر BA, بدون تاثیر بر نسبت طول به قطر موجب افزایش وزن میوه ها شد. توصیه می شود NAA, سوین و یا ترکیب آنها دو هفته بعد از تمام گل بکار برده شود تا باعث تنک و بهبود کیفیت سیب "گلدن دلیشس" شود. کاربرد پرومالین در هنگام تمام گل باعث بهبود شکل بوسیله افزایش نسبت طول به قطر و افزایش بازار پسندی سیب "رد دلیشس" می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راحمی، مجید، و ضیغمی، محمدعلی. (1379). اثرهای 6- بنزیل آدنین, نفتالن استیک اسید, سوین و پرومالین بر تنک کردن و کیفیت میوه سیب (.Malus domestica Borkh). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 1(4-3)، 119-134. SID. https://sid.ir/paper/80867/fa

    Vancouver: کپی

    راحمی مجید، ضیغمی محمدعلی. اثرهای 6- بنزیل آدنین, نفتالن استیک اسید, سوین و پرومالین بر تنک کردن و کیفیت میوه سیب (.Malus domestica Borkh). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1379؛1(4-3):119-134. Available from: https://sid.ir/paper/80867/fa

    IEEE: کپی

    مجید راحمی، و محمدعلی ضیغمی، “اثرهای 6- بنزیل آدنین, نفتالن استیک اسید, سوین و پرومالین بر تنک کردن و کیفیت میوه سیب (.Malus domestica Borkh)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 1، no. 4-3، pp. 119–134، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80867/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button