APA:
کپیراحمی، مجید، و ضیغمی، محمدعلی. (1379). اثرهای 6- بنزیل آدنین, نفتالن استیک اسید, سوین و پرومالین بر تنک کردن و کیفیت میوه سیب (.Malus domestica Borkh). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 1(4-3)، 119-134. SID. https://sid.ir/paper/80867/fa
Vancouver:
کپیراحمی مجید، ضیغمی محمدعلی. اثرهای 6- بنزیل آدنین, نفتالن استیک اسید, سوین و پرومالین بر تنک کردن و کیفیت میوه سیب (.Malus domestica Borkh). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1379؛1(4-3):119-134. Available from: https://sid.ir/paper/80867/fa
IEEE:
کپیمجید راحمی، و محمدعلی ضیغمی، “اثرهای 6- بنزیل آدنین, نفتالن استیک اسید, سوین و پرومالین بر تنک کردن و کیفیت میوه سیب (.Malus domestica Borkh)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 1، no. 4-3، pp. 119–134، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80867/fa