APA:
کپیمهدی خانی، سامان، لطف الهیان، هوشنگ، حسینی، سیدعبداله، و افراز، فضل اله. (1387). تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(3)، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/446739/fa
Vancouver:
کپیمهدی خانی سامان، لطف الهیان هوشنگ، حسینی سیدعبداله، افراز فضل اله. تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(3):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/446739/fa
IEEE:
کپیسامان مهدی خانی، هوشنگ لطف الهیان، سیدعبداله حسینی، و فضل اله افراز، “تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 3، pp. 41–48، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/446739/fa