APA:
کپیمیرمیران، پروین، و عزیزی، فریدون. (1). تاثیر کم گزارش دهی انرژی دریافتی بر روی ترکیب رژیم غذایی: مطالعه قند و لپید تهران. مجازی، 1(1)، 90-90. SID. https://sid.ir/paper/447323/fa
Vancouver:
کپیمیرمیران پروین، عزیزی فریدون. تاثیر کم گزارش دهی انرژی دریافتی بر روی ترکیب رژیم غذایی: مطالعه قند و لپید تهران. مجازی[Internet]. 1؛1(1):90-90. Available from: https://sid.ir/paper/447323/fa
IEEE:
کپیپروین میرمیران، و فریدون عزیزی، “تاثیر کم گزارش دهی انرژی دریافتی بر روی ترکیب رژیم غذایی: مطالعه قند و لپید تهران،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 90–90، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/447323/fa