مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,661
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

267
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون، به وسیله روش کروماتوگرافی با کارایی بالا

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 116

چکیده

 چهار رقم زیتون کالاماتا, ماری, زرد و فیشمی از شهرستان رودبار تهیه شد. این ارقام با دو روش تخمیر طبیعی و تخمیر هدایت شده با کشت استارتر Lactobacillus plantarum در دمای 25oC به مدت 100 روز فرایند شدند و خصوصیات فیزیکوشیمیایی محصول اندازه گیری شد. اندازه گیری اسیدهای آلی با روش HPLC انجام گرفت.بیشترین اسیدیته کل برحسب اسید لاکتیک, %1.08 (حجم / وزن) در رقم فیشمی تولید شد. به طور متوسط تولید اسیدیته کل در تخمیر طبیعی و در تخمیر هدایت شده به ترتیب در حدود 1.1-0.8 و 0.9-0.7 گرم در 100 میلی لیتر محلول در برگیرنده زیتون ها بود. بررسی وضعیت اسیدهای آلی موجود در ارقام زیتون, به وسیله روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا, نشان داد که در طی فرایند تخمیر, مقدار دو اسید آلی لاکتیک و استیک در زیتون ها اضافه شد, ولی از مقدار اسید مالیک و اسید سیتریک کم گردید. بیشترین اسید لاکتیک در رقم زرد (%1.1) تولید شده است. نوع تخمیر در تولید اسید لاکتیک تفاوتی ایجاد نکرد. بیشترین اسید استیک در رقم زرد و ماری تولید شد, و نیز در تخمیر هدایت شده اسید استیک بیشتری تولید گردد. دو اسید آلی مالیک و سیتریک طی 50 روز اولیه فرایند ناپدید شدند. تغییر اسید سیتریک در تخمیر هدایت شده زودتر انجام گرفت ولی تغییر اسید مالیک به نوع تخمیر بستگی نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صبوری هلستانی، صمد، دخانی، شهرام، کبیر، غلامحسین، و شکرانی، رضا. (1379). بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون, به وسیله روش کروماتوگرافی با کارایی بالا. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 4(4)، 103-116. SID. https://sid.ir/paper/448234/fa

    Vancouver: کپی

    صبوری هلستانی صمد، دخانی شهرام، کبیر غلامحسین، شکرانی رضا. بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون, به وسیله روش کروماتوگرافی با کارایی بالا. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1379؛4(4):103-116. Available from: https://sid.ir/paper/448234/fa

    IEEE: کپی

    صمد صبوری هلستانی، شهرام دخانی، غلامحسین کبیر، و رضا شکرانی، “بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون, به وسیله روش کروماتوگرافی با کارایی بالا،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 4، no. 4، pp. 103–116، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/448234/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button