APA:
کپیصبوری هلستانی، صمد، دخانی، شهرام، کبیر، غلامحسین، و شکرانی، رضا. (1379). بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون, به وسیله روش کروماتوگرافی با کارایی بالا. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 4(4)، 103-116. SID. https://sid.ir/paper/448234/fa
Vancouver:
کپیصبوری هلستانی صمد، دخانی شهرام، کبیر غلامحسین، شکرانی رضا. بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون, به وسیله روش کروماتوگرافی با کارایی بالا. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1379؛4(4):103-116. Available from: https://sid.ir/paper/448234/fa
IEEE:
کپیصمد صبوری هلستانی، شهرام دخانی، غلامحسین کبیر، و رضا شکرانی، “بررسی تغییر کمی و کیفی اسیدهای آلی طی فرایند کنسرو زیتون, به وسیله روش کروماتوگرافی با کارایی بالا،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 4، no. 4، pp. 103–116، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/448234/fa