مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

755
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقادیر متفاوت شوری حاصل از کلروسدیم بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و آب نسبی در برگ کلزای پاییزه

صفحات

 صفحه شروع 5 | صفحه پایان 5

چکیده

 به منظور بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر میزان آنزیم های آنتی اکسیدان برگ و خصوصیات فیزیولوژیک گیاه کلزا به عنوان شاخصی از مقاومت به تنش شوری, تحقیقی در سال 1387 در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی بصورت آزمایش فاکتوریل بر پایه بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش شامل ترکیبی از پنج سطح مختلف شوری (0, 50, 100, 150, 200 میلی مولار) و چهار رقم کلزا (Elite, licord, SLM046 و Okapi) بود. با افزایش تنش شوری مقدار هدایت روزنه ای, تعرق و میزان آب نسبی برگ در کلیه ارقام کاهش یافت. تاثیر تنش شوری بر میزان آنزیمهای آنتی اکسیدان برگ به صورت تغییرات معنی دار در مقدار آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز, کاتالاز و گلوتاتیون ریداکتاز مشاهده شد. فعالیت آنزیم در دوره رشد زایشی افزایش و در مرحله رسیدگی گیاه کاهش یافت. مقایسه میان ارقام کلزا نشان داد که با توجه به همبستگی قوی بین میزان آب نسبی برگ و آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز, رقم SLM046 با کمترین تغییرات در میزان آب نسبی برگ و بیشترین میزان فعالیت آنزیم, به عنوان رقم مقاوم و رقم Elite حساسترین رقم نسبت به شوری باشند. اصل مقاله بصورت متن کامل انگلیسی, در بخش انگلیسی قابل رویت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمانی، صدقعلی، نظامی، محمدطاهر، بای بوردی، احمد، بهداد، مریم، و خورشیدی بنام، محمدباقر. (1390). بررسی مقادیر متفاوت شوری حاصل از کلروسدیم بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و آب نسبی در برگ کلزای پاییزه. پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)، 7(1)، 5-5. SID. https://sid.ir/paper/450687/fa

    Vancouver: کپی

    زمانی صدقعلی، نظامی محمدطاهر، بای بوردی احمد، بهداد مریم، خورشیدی بنام محمدباقر. بررسی مقادیر متفاوت شوری حاصل از کلروسدیم بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و آب نسبی در برگ کلزای پاییزه. پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)[Internet]. 1390؛7(1):5-5. Available from: https://sid.ir/paper/450687/fa

    IEEE: کپی

    صدقعلی زمانی، محمدطاهر نظامی، احمد بای بوردی، مریم بهداد، و محمدباقر خورشیدی بنام، “بررسی مقادیر متفاوت شوری حاصل از کلروسدیم بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و آب نسبی در برگ کلزای پاییزه،” پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)، vol. 7، no. 1، pp. 5–5، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/450687/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button