APA:
کپییعقوب فر، اکبر، پوراسلامی، رضا، خرمی، احسان، و فرودی، فرهاد. (1388). تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 1/19(2)، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/452263/fa
Vancouver:
کپییعقوب فر اکبر، پوراسلامی رضا، خرمی احسان، فرودی فرهاد. تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1388؛1/19(2):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/452263/fa
IEEE:
کپیاکبر یعقوب فر، رضا پوراسلامی، احسان خرمی، و فرهاد فرودی، “تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 1/19، no. 2، pp. 49–58، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/452263/fa