مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

482
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

226
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسید هومیک بر خصوصیات رویشی و جذب عناصر غذایی کاهو در سیستم لایه نازک محلول غذایی

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 153

چکیده

 اثرات مثبت مواد هومیکی بر رشد گیاهان مختلف توسط محققین زیادی ثابت شده و در نتیجه استفاده از این مواد اغلب به عنوان یک روش مهم برای بهبود کیفیت محصول پیشنهاد می گردد. به منظور ارزیابی تاثیر اسید هومیک بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم کاهوی گلخانه ای `Lollo rossa` و `Javelina` آزمایش گلخانه ای در دانشگاه گیلان با استفاده از سیستم لایه نازک محلول غذایی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه سطح مختلف اسید هومیک (صفر, 20 و 50 میلی گرم در لیتر) و با چهار تکرار به مرحله اجرا در آمد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار اسید هومیک در هر دو رقم بر طول, وزن خشک برگ و عناصر غذایی مانند کلسیم, فسفر و منیزیم تاثیر معنی داری در سطح 5 درصد داشت. اما بین تیمارهای مختلف اسید هومیک از نظر وزن, تعداد برگ و ویتامین ث در رقم Lollo rossa و در رقم Javelina از نظر عرض, وزن, قطر و مواد جامد محلول تفاوت معنی داری مشاهده نگردید. با توجه به نتایج این بررسی می توان برای ارقام Lollo rossa و Javelina مقدار 50 میلی گرم در لیتر اسید هومیک در محلول غذایی توصیه نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کمری شاهملکی، سهیلا، پیوست، غلامعلی، و الفتی چیرانی، جمال علی. (1389). تاثیر اسید هومیک بر خصوصیات رویشی و جذب عناصر غذایی کاهو در سیستم لایه نازک محلول غذایی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 24(2)، 149-153. SID. https://sid.ir/paper/452645/fa

    Vancouver: کپی

    کمری شاهملکی سهیلا، پیوست غلامعلی، الفتی چیرانی جمال علی. تاثیر اسید هومیک بر خصوصیات رویشی و جذب عناصر غذایی کاهو در سیستم لایه نازک محلول غذایی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1389؛24(2):149-153. Available from: https://sid.ir/paper/452645/fa

    IEEE: کپی

    سهیلا کمری شاهملکی، غلامعلی پیوست، و جمال علی الفتی چیرانی، “تاثیر اسید هومیک بر خصوصیات رویشی و جذب عناصر غذایی کاهو در سیستم لایه نازک محلول غذایی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 149–153، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/452645/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button