مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,043
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

277
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نسبت های مختلف ایده آل ترئونین به لیزین قابل هضم جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 43

چکیده

 تعداد 300 قطعه مرغ تخمگذار سویه هایلاین W-36 در سن 27 هفتگی انتخاب و در قالب طرح بلوک کامل تصادفی به 5 تیمار, 6 تکرار و 10 قطعه مرغ در هر تکرار اختصاص یافتند. تیمارهای آزمایشی شامل نسبت های مختلف 0.66, 0.70, 0.74, 0.78 و 0.82 ترئونین به لیزین قابل هضم بود که با استفاده از ترئونین سنتتیک تنظیم شدند. برای تنظیم جیره ها از مواد مغذی مورد نیاز توصیه شده در راهنمای پرورشی مرغ تخمگذار سویه هایلاین W-36 و معیار آمینو اسیدهای قابل هضم ایلئومی استاندارد شده استفاده شد. تولید تخم مرغ به صورت روزانه و مصرف خوراک و وزن تخم مرغ به صورت هفتگی رکوردبرداری و توده تخم مرغ و ضریب تبدیل خوراک محاسبه گردید. وزن مرغ ها در ابتدا و پایان دوره اندازه گیری شد. نتایج این آزمایش نشان داد گروهی که جیره با نسبت ترئونین به لیزین 78 درصد دریافت کرده بودند در مقایسه با تیمارهای 66, 70 و 82 درصد به طور معنی داری درصد تولید تخم مرغ بیشتری داشتند. تیمار 70 درصد نسبت به تیمار 78 درصد دارای وزن تخم مرغ بیشتری بود. نسبت های ترئونین به لیزین بر توده تخم مرغ, خوراک مصرفی و تغییرات وزن بدن تاثیر معنی داری نداشت. ضریب تبدیل خوراک در تیمار 78 درصد در مقایسه با تیمار 66 درصد کمتر بود. بیشترین و کمترین درآمد حاصل از فروش تخم مرغ به ترتیب مربوط به تیمارهای با نسبت 78 و 66 درصد بود. بر اساس نتایج این آزمایش برای حداکثر تولید و سودآوری نسبت 78 درصد ترئونین به لیزین قابل هضم پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، سیدناصر، زاغری، مجتبی، افسر، علی، و قاسمی جیردهی، عبداله. (1388). تاثیر نسبت های مختلف ایده آل ترئونین به لیزین قابل هضم جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار. دانش و پژوهش علوم دامی، -(5)، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/454523/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی سیدناصر، زاغری مجتبی، افسر علی، قاسمی جیردهی عبداله. تاثیر نسبت های مختلف ایده آل ترئونین به لیزین قابل هضم جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1388؛-(5):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/454523/fa

    IEEE: کپی

    سیدناصر موسوی، مجتبی زاغری، علی افسر، و عبداله قاسمی جیردهی، “تاثیر نسبت های مختلف ایده آل ترئونین به لیزین قابل هضم جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 5، pp. 33–43، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454523/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button