APA:
کپیمشرف بروجنی، لاله، و کرامت، جواد. (1379). بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر قرمز و پایداری آن طی فرایندهای غذایی
. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 4(4)، 91-100. SID. https://sid.ir/paper/455148/fa
Vancouver:
کپیمشرف بروجنی لاله، کرامت جواد. بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر قرمز و پایداری آن طی فرایندهای غذایی
. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1379؛4(4):91-100. Available from: https://sid.ir/paper/455148/fa
IEEE:
کپیلاله مشرف بروجنی، و جواد کرامت، “بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر قرمز و پایداری آن طی فرایندهای غذایی
،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 4، no. 4، pp. 91–100، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/455148/fa