APA:
کپیهدایتی فرد، مسعود. (1394). تغییرات شاخص های حسی, شیمیایی, بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری تحت خلاء در 4 درجه سانتیگراد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 24(4)، 127-143. SID. https://sid.ir/paper/4556/fa
Vancouver:
کپیهدایتی فرد مسعود. تغییرات شاخص های حسی, شیمیایی, بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری تحت خلاء در 4 درجه سانتیگراد. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1394؛24(4):127-143. Available from: https://sid.ir/paper/4556/fa
IEEE:
کپیمسعود هدایتی فرد، “تغییرات شاخص های حسی, شیمیایی, بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری تحت خلاء در 4 درجه سانتیگراد،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 24، no. 4، pp. 127–143، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4556/fa