Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,058
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

199
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه باقلا و پودر سیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 61

چکیده

 این آزمایش برای ارزیابی اثرات سطوح مختلف دانه باقلا, پودر سیر و روغن کلزا بر عملکرد, کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخمگذار انجام شد. در این تحقیق 288 قطعه مرغ تخم گذار سویه های- لاین(W-36)  در سن 37 الی 49 هفتگی, در یک آزمایش فاکتوریل 2×2×2 با دوسطح روغن کلزا (1.5 و3  درصد جیره), دو سطح دانه باقلا (10 و20  درصد جیره) و دو سطح پودر سیر (0.2 و 0.4 درصد جیره) در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 8 تیمار و 3 تکرار (هر تکرار شامل 12 قطعه مرغ تخم گذار) به مدت 12 هفته مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج نشان داد که افزودن سطوح مختلف روغن کلزا, دانه باقلا و پودر سیر به جیره غذایی مرغ های تخم گذار تاثیر معنی داری بر صفات عملکردی (میانگین وزن تخم مرغ, درصد تولید تخم مرغ, تولید توده ای, ضریب تبدیل) داشتند (P<0.05). افزایش دانه باقلا موجب کاهش تولید تخم مرغ و تولید توده ای تخم مرغ گردید (P<0.05). تیمار حاوی 3 درصد روغن کلزا, 20 درصد دانه باقلا و 0.4 درصد پودر سیر بیشترین میانگین وزن تخم مرغ ( 60.13گرم) را منجر شد. بیشترین درصد تولید تخم مرغ مربوط به تیمار حاوی 3 درصد روغن کلزا, 10 درصد دانه باقلا و 0.4 درصد پودر سیر بود. اثر سطوح مختلف باقلا, پودر سیر و روغن کلزا و اثر متقابل بین آنها بر صفات کیفی تخم مرغ و کلسترول زرده معنی دار نبود. این نتایج نشان می دهد که گنجاندن روغن کلزا ( 1.5درصد), دانه باقلا (20 درصد) و پودر سیر (0.4 درصد) در تغذیه مرغ های تخم گذار می تواند مفید واقع شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صفامهر، علیرضا، فرج اله زاده، شهرام، شهیر، محمدحسین، و خدایی، صابر. (1389). اثرات سطوح مختلف روغن کلزا, دانه باقلا و پودر سیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 4(4)، 49-61. SID. https://sid.ir/paper/455609/fa

    Vancouver: کپی

    صفامهر علیرضا، فرج اله زاده شهرام، شهیر محمدحسین، خدایی صابر. اثرات سطوح مختلف روغن کلزا, دانه باقلا و پودر سیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1389؛4(4):49-61. Available from: https://sid.ir/paper/455609/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا صفامهر، شهرام فرج اله زاده، محمدحسین شهیر، و صابر خدایی، “اثرات سطوح مختلف روغن کلزا, دانه باقلا و پودر سیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 4، no. 4، pp. 49–61، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/455609/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا