APA:
کپیشمس شرق، محمود. (1387). استفاده از سطوح متفاوت دانه باقلا با و بدون آنزیم در جیره غذایی جوجه های گوشتی
. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 15(1)، 47-53. SID. https://sid.ir/paper/9584/fa
Vancouver:
کپیشمس شرق محمود. استفاده از سطوح متفاوت دانه باقلا با و بدون آنزیم در جیره غذایی جوجه های گوشتی
. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1387؛15(1):47-53. Available from: https://sid.ir/paper/9584/fa
IEEE:
کپیمحمود شمس شرق، “استفاده از سطوح متفاوت دانه باقلا با و بدون آنزیم در جیره غذایی جوجه های گوشتی
،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 15، no. 1، pp. 47–53، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9584/fa