Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,556
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

480
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر استفاده از جیره های غذایی مکمل گرده حاوی گلوتن ذرت، کنجاله سویا و مخمر نانوایی بر روی درصد پروتئین، چربی و وزن بدن کارگران زنبور عسل

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 56

چکیده

 در تغذیه زنبور عسل مواد غذایی پروتئین دار مانند انواع دانه سویا, انواع گلوتن, انواع مخمر, انواع کنجاله دانه های روغنی, پودر شیر و تخم مرغ و ... را به عنوان جایگزین گرده مصرف می کنند ولیکن اثرات و هضم این مواد هنوز کاملا شناخته شده نیست. در این پژوهش 6 تیمار غذایی متشکل از 3 ماده پروتئینی گلوتن ذرت ,کنجاله سویا و مخمر نانوایی با سطح پروتئین خام 20 و 25% و انرژی کل 4000 کیلوکالری در کیلوگرم ماده خشک مورد استفاده قرار گرفت و در گروه شاهد فقط شربت شکر مصرف گردید. هر یک از تیمار ها بر روی  5کلنی (تکرار) و در قالب طرح کاملا تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفتند. کلنی ها از نظر عسل, جمعیت و ملکه خواهری هم سن یکسان سازی گردیدند و فراسنجه های میزان مصرف غذا, وزن بدن, درصد پروتئین و چربی لاشه زنبوران کارگر اندازه گیری شدند. در مجموع سه دوره 6 روزه تغذیه از جیره ها انجام شد. نتایج حاصله نشان داد که در تیمار های مختلف, مقدار مصرف جیره ها, دوره تغذیه, درصد پروتئین, درصد چربی لاشه و وزن بدن کارگران با یکدیگر اختلاف معنی دار دارند (P<0.01). با توجه به نتایج به دست آمده از این تحقیق استفاده از روش جیره نویسی علمی همانند سایر دام ها در تغذیه زنبور عسل نیز توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نهضتی، غلامعلی، نیک خواه، علی، طهماسبی، غلامحسین، و مرادی شهربابک، محمد. (1387). تاثیر استفاده از جیره های غذایی مکمل گرده حاوی گلوتن ذرت, کنجاله سویا و مخمر نانوایی بر روی درصد پروتئین, چربی و وزن بدن کارگران زنبور عسل. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 39(1)، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/456151/fa

    Vancouver: کپی

    نهضتی غلامعلی، نیک خواه علی، طهماسبی غلامحسین، مرادی شهربابک محمد. تاثیر استفاده از جیره های غذایی مکمل گرده حاوی گلوتن ذرت, کنجاله سویا و مخمر نانوایی بر روی درصد پروتئین, چربی و وزن بدن کارگران زنبور عسل. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1387؛39(1):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/456151/fa

    IEEE: کپی

    غلامعلی نهضتی، علی نیک خواه، غلامحسین طهماسبی، و محمد مرادی شهربابک، “تاثیر استفاده از جیره های غذایی مکمل گرده حاوی گلوتن ذرت, کنجاله سویا و مخمر نانوایی بر روی درصد پروتئین, چربی و وزن بدن کارگران زنبور عسل،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 49–56، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456151/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا