مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

709
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

198
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط بین میزان ترکیبات فنلی و رنگ پوست در 3 رقم سیب قرمز در ژاپن

صفحات

 صفحه شروع 251 | صفحه پایان 258

چکیده

 این مطالعه در سال 2006 برای بررسی ارتباط بین ترکیبات فنلی با شاخص های رنگ پوست سه رقم سیب فوجی, جاناتان و جاناگلد در ژاپن انجام شد. شاخص روشنی (L*) با کاهش رنگ قرمز در پوست جاناتان افزایش یافت. در جاناگلد کروما (اشباع رنگ) با افزایش رنگ قرمز, افزایش نشان داد اما در فوجی تفاوت چندانی بین این پارامترها و تغییر رنگ ظاهری پوست مشاهده نشد. در هر سه رقم, آنتوسیانین ها و کوئرستین ها با افزایش رنگ قرمز (مقدار *L و هیو کاهشی) افزایش یافتند. ارتباطی بین میزان مواد فنلی گوشت با رنگ پوست میوه های مورد مطالعه مشاهده نشد. مقدار ترکیبات فنلی در گوشت فوجی بیشتر از جاناتان و جاناگلد بود. همبستگی مثبت معنی داری بین آنتوسیانین و کوئرستین 3- گالاکتوزید در هر 3 رقم مشاهده شد. در جاناتان و جاناگلد مقدار کروما در میوه هایی با آنتوسیانین بیشتر, که حاوی کوئرستین های زیادتری نیز بودند, بیشتر بود اما این ارتباط در فوجی مشاهده نشد. پوست سیب جاناگلد فلاونوئید و کلروژنیک اسید بیشتری نسبت به پوست جاناتان و فوجی داشت. ارتباط معنی داری بین رنگ پوست و میزان فنل گوشت در میوه های مختلف یک رقم با رنگ های متفاوت, مشاهده نشد. میزان فنل کل گوشت فوجی از دو رقم دیگر بیشتر بود. آنالیز ضریب همبستگی بین رنگ خارجی پوست و میزان فنل ها نشان داد که رنگ قرمز پوست اساسا به خاطر آنتوسیانین و کوئرستین هاست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بخشی، داوود، فتح الهی، سمانه، و آراکاوا، اسامو. (1389). بررسی ارتباط بین میزان ترکیبات فنلی و رنگ پوست در 3 رقم سیب قرمز در ژاپن. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 24(2)، 251-258. SID. https://sid.ir/paper/457498/fa

    Vancouver: کپی

    بخشی داوود، فتح الهی سمانه، آراکاوا اسامو. بررسی ارتباط بین میزان ترکیبات فنلی و رنگ پوست در 3 رقم سیب قرمز در ژاپن. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1389؛24(2):251-258. Available from: https://sid.ir/paper/457498/fa

    IEEE: کپی

    داوود بخشی، سمانه فتح الهی، و اسامو آراکاوا، “بررسی ارتباط بین میزان ترکیبات فنلی و رنگ پوست در 3 رقم سیب قرمز در ژاپن،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 251–258، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/457498/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button