APA:
کپیشعبان پور، بهاره، پورعاشوری، پرستو، خواجه، مهدیس، زنگویی فر، لیلا، و شهروزفر، شادی. (1387). اثر فرآیند شستشو, قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpi) بر کیفیت فرآورده حاصل. پژوهش و سازندگی، 21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان)، 66-72. SID. https://sid.ir/paper/18835/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، پورعاشوری پرستو، خواجه مهدیس، زنگویی فر لیلا، شهروزفر شادی. اثر فرآیند شستشو, قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpi) بر کیفیت فرآورده حاصل. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان):66-72. Available from: https://sid.ir/paper/18835/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، پرستو پورعاشوری، مهدیس خواجه، لیلا زنگویی فر، و شادی شهروزفر، “اثر فرآیند شستشو, قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpi) بر کیفیت فرآورده حاصل،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان، pp. 66–72، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18835/fa