مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

884
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

680
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpi) بر کیفیت فرآورده حاصل

صفحات

 صفحه شروع 66 | صفحه پایان 72

کلیدواژه

کپور معمولی (Cyprinus carpio)؛ سوریمیQ3

چکیده

 در این تحقیق اثر شستشوی گوشت ماهی کپور قبل و بعد از چرخ شدن بر برخی از شاخص های کیفی آن بررسی گردید. با توجه به نتایج حاصل دو تیمار چرخ کردن گوشت و سپس شستشو دادن آن و شستن فیله و سپس چرخ کردن آن در فاکتورهای زیر دارای تفاوت معنی دار بودند. سوریمی (گوشت چرخ شده شسته) رطوبتی در حدود %81.9 داشت (p<0.05). مقدار پروتئین سوریمی %96.33 و میزان پروتئین تیمار دیگر %67.74 بود که با هم تفاوت معنی دار داشتند (p<0.05). سوریمی %49 ظرفیت نگهداری آب و تیمار دیگر در حدود %7 ظرفیت نگهداری آب را به خود اختصاص داد (p<0.05). گوشت چرخ شده حاصل از فیله های شسته میزان ازت فرار بالاتری نشان داد که بین دو تیمار تفاوت معنی دار بود (p<0.05). در کنار این فاکتورها ارزیابی ژل و نیز برخی از شاخص های ارزیابی حسی نظیر رنگ, بو و طعم تعیین گردیدند. ژل حاصل از هر دو نوع تیمار کیفیت خوبی داشت و بالاترین امتیاز را به خود اختصاص داد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبان پور، بهاره، پورعاشوری، پرستو، خواجه، مهدیس، زنگویی فر، لیلا، و شهروزفر، شادی. (1387). اثر فرآیند شستشو, قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpi) بر کیفیت فرآورده حاصل. پژوهش و سازندگی، 21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان)، 66-72. SID. https://sid.ir/paper/18835/fa

    Vancouver: کپی

    شعبان پور بهاره، پورعاشوری پرستو، خواجه مهدیس، زنگویی فر لیلا، شهروزفر شادی. اثر فرآیند شستشو, قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpi) بر کیفیت فرآورده حاصل. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان):66-72. Available from: https://sid.ir/paper/18835/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبان پور، پرستو پورعاشوری، مهدیس خواجه، لیلا زنگویی فر، و شادی شهروزفر، “اثر فرآیند شستشو, قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpi) بر کیفیت فرآورده حاصل،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 4 (پی آیند 81) در امور دام و آبزیان، pp. 66–72، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18835/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button