APA:
کپیرجبی، ر.، پوستینی، کاظم، احمدی، ع.، جهانی پور، پروانه، و حاتمی، م.. (1385). بررسی اثرات تنش شوری بر جوانه زنی, عملکرد و مقدار کلروفیل a و b در 30 رقم گندم نان (کنگره). کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران، -(9)، 518-518. SID. https://sid.ir/paper/458340/fa
Vancouver:
کپیرجبی ر.، پوستینی کاظم، احمدی ع.، جهانی پور پروانه، حاتمی م.. بررسی اثرات تنش شوری بر جوانه زنی, عملکرد و مقدار کلروفیل a و b در 30 رقم گندم نان (کنگره). کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران[Internet]. 1385؛-(9):518-518. Available from: https://sid.ir/paper/458340/fa
IEEE:
کپیر. رجبی، کاظم پوستینی، ع. احمدی، پروانه جهانی پور، و م. حاتمی، “بررسی اثرات تنش شوری بر جوانه زنی, عملکرد و مقدار کلروفیل a و b در 30 رقم گندم نان (کنگره)،” کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران، vol. -، no. 9، pp. 518–518، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458340/fa