مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,921
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,246
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 98

چکیده

 بیماری ورم پستان نوعی واکنش التهابی است که با افزایش سلولهای سوماتیک, به عنوان شاخص بیماری, همراه است. در اثر این بیماری, صنعت شیر متحمل خسارات اقتصادی فراوانی می شود. تغییر ترکیبات شیر نظیر افزایش میزان سدیم, کلر, سرم آلبومین, ایمنوگلبولین ها, لاکتوفرین و انواع آنزیمهای پروتئولیتیک مانند پلاسمین, انواع کاتپسین, الاستاز و سایر آنزیم ها مانند لیپاز, -bگلوکورونیداز, کاتالاز و کاهش لاکتوز, کازئین, چربی از آثار این بیماری به شمار می آیند. از آنجایی که از طریق فرآیندهای حرارتی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند, نمی توان آنزیمهای فوق را غیر فعال نمود, در نتیجه حضور و فعالیت آنها در شیرخام بر کیفیت و ماندگاری فرآورده هایی مانند ماست, شیرخشک, شیر نوشیدنی پاستوریزه و استریل موثر است, در ضمن این آنزیمها از طریق هیدرولیز کازئین, موجب افت بهره پنیرسازی نیز می شوند. به همین علت است که به منظور بهبود کیفیت شیرخام و فرآورده های حاصله, پیشگیری و کنترل بیماری ورم پستان در سطح دامداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

عزت پناه، حمید، مصلحی شاد، مریم، امین افشار، مهدی، وندیوسفی، جلیل، و خدایی، مهناز. (1387). تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری. دانش و پژوهش علوم دامی، -(3)، 79-98. SID. https://sid.ir/paper/458751/fa

Vancouver: کپی

عزت پناه حمید، مصلحی شاد مریم، امین افشار مهدی، وندیوسفی جلیل، خدایی مهناز. تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(3):79-98. Available from: https://sid.ir/paper/458751/fa

IEEE: کپی

حمید عزت پناه، مریم مصلحی شاد، مهدی امین افشار، جلیل وندیوسفی، و مهناز خدایی، “تاثیر سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیرخام و فرآورده های شیری،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 3، pp. 79–98، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458751/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button