APA:
کپیقیافه داوودی، مهدی، نیک خواه، شهره، و سیدیعقوبی، امین. (1388). تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 55-61. SID. https://sid.ir/paper/458766/fa
Vancouver:
کپیقیافه داوودی مهدی، نیک خواه شهره، سیدیعقوبی امین. تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(3):55-61. Available from: https://sid.ir/paper/458766/fa
IEEE:
کپیمهدی قیافه داوودی، شهره نیک خواه، و امین سیدیعقوبی، “تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 55–61، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458766/fa