مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,223
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

581
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات زمان آبیاری و شوری آب بر عملکرد گندم و اجزا آن در جنوب استان خوزستان

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 16

چکیده

 در این تحقیق اثر زمان آبیاری و شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم رقم چمران در منطقه شاوور شمال شهرستان اهواز درسال زراعی 88-1387 صورت گرفت. سه سطح زمان آبیاری30  (I1),(I2) 50  و (I3) 70 درصد کاهش رطوبت خاک از حد ظرفیت زراعی به همراه سه سطح شوری آب آبیاری شامل کمتراز2  (S1), بین 3 تا 5 (S2) وبین 6 تا 8 (S3) دسی زیمنس برمتر با سه تکرار در یک آزمایش فاکتوریل بصورت طرح بلوک های کامل تصادفی با عامل اول رژیم های آبیاری و عامل دوم شوری در شرایط مزرعه ای به اجرا درآمده است. نتایج نشان می دهد که عملکرد گندم تحت تاثیر رژیم های مختلف آبیاری (درسطح احتمال 5 درصد) اختلاف معنی دار نشان داده است درصورتی که تاثیر سطوح مختلف شوری (درسطح احتمال 5 درصد) برعملکرد دانه معنی دار نبوده است. ازنظر اجزای عملکرد,رژیم های مختلف آبیاری بر ارتفاع بوته, تعدادسنبله در واحد سطح و طول سنبله معنی دار نبود و بر تعداد دانه در سنبله و وزن هزار دانه معنی دار شده اند. شوری آب برعملکرد و اجزا عملکرد دانه معنی دار نبوده است. اثرات تداخلی شوری و زمان آبیاری بر عملکرد دانه, وزن هزار دانه و تعداد دانه در سنبله معنی دار و بر دیگر عوامل معنی دار نبوده است. درتصمیم گیری برای تیمار برتر, عملکرد دانه بوده که طبق بررسی ها, زمان آبیاری بر اساس 30 درصد تخلیه مجاز رطوبت از حد ظرفیت زراعی با هر سطح شوری آب تا حد 8 دسی زیمنس برمتر (تیمارهای I1S1 , I1S2 و (I1S3 مطلوب بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کعب عمیر، عبدالواحد، جعفری حقیقی، برمک، و گوشه، محی الدین. (1388). بررسی اثرات زمان آبیاری و شوری آب بر عملکرد گندم و اجزا آن در جنوب استان خوزستان. فیزیولوژی گیاهان زراعی، 1(4)، 3-16. SID. https://sid.ir/paper/174500/fa

    Vancouver: کپی

    کعب عمیر عبدالواحد، جعفری حقیقی برمک، گوشه محی الدین. بررسی اثرات زمان آبیاری و شوری آب بر عملکرد گندم و اجزا آن در جنوب استان خوزستان. فیزیولوژی گیاهان زراعی[Internet]. 1388؛1(4):3-16. Available from: https://sid.ir/paper/174500/fa

    IEEE: کپی

    عبدالواحد کعب عمیر، برمک جعفری حقیقی، و محی الدین گوشه، “بررسی اثرات زمان آبیاری و شوری آب بر عملکرد گندم و اجزا آن در جنوب استان خوزستان،” فیزیولوژی گیاهان زراعی، vol. 1، no. 4، pp. 3–16، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174500/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button