APA:
کپیشمشیرساز، مریم، میرزایی، حبیب اله، و عزیزی، محمدحسین. (1387). تاثیر خمیر ترش بر کیفیت نان. ترویج گیاه پزشکی (گیاه پزشک و غذا)، 2(2)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/465073/fa
Vancouver:
کپیشمشیرساز مریم، میرزایی حبیب اله، عزیزی محمدحسین. تاثیر خمیر ترش بر کیفیت نان. ترویج گیاه پزشکی (گیاه پزشک و غذا)[Internet]. 1387؛2(2):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/465073/fa
IEEE:
کپیمریم شمشیرساز، حبیب اله میرزایی، و محمدحسین عزیزی، “تاثیر خمیر ترش بر کیفیت نان،” ترویج گیاه پزشکی (گیاه پزشک و غذا)، vol. 2، no. 2، pp. 13–20، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/465073/fa