APA:
کپیامامی، شیوا، آزادمرددمیرچی، صدیف، حصاری، جواد، پیغمبردوست، سیدهادی، رافت، سیدعباس، رمضانی، یوسف، و نعمتی، محبوب. (1390). بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 330-335. SID. https://sid.ir/paper/465764/fa
Vancouver:
کپیامامی شیوا، آزادمرددمیرچی صدیف، حصاری جواد، پیغمبردوست سیدهادی، رافت سیدعباس، رمضانی یوسف، نعمتی محبوب. بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):330-335. Available from: https://sid.ir/paper/465764/fa
IEEE:
کپیشیوا امامی، صدیف آزادمرددمیرچی، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، سیدعباس رافت، یوسف رمضانی، و محبوب نعمتی، “بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 330–335، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/465764/fa