APA:
کپیمحسنی، پرهام، عربی، سیمین، و فهیم دانش، مریم. (1399). بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(3 )، 69-80. SID. https://sid.ir/paper/371318/fa
Vancouver:
کپیمحسنی پرهام، عربی سیمین، فهیم دانش مریم. بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(3 ):69-80. Available from: https://sid.ir/paper/371318/fa
IEEE:
کپیپرهام محسنی، سیمین عربی، و مریم فهیم دانش، “بررسی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 ، pp. 69–80، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371318/fa