Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,956
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هسته انار ایران

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 انار درختی کوچک با فواید بسیار برای سلامتی بشر، بیشتر در ایران، هندوستان و آمریکا و همچنین در اکثر کشورهای شرق نزدیک و دور می روید. انار از سالها قبل در طب سنتی برای اهداف درمانی بیشماری به کار گرفته شده است. جهت بررسی فعالیت آنتی اکسیدان تام هسته انار در این مطالعه، روش بررسی قدرت احیا کنندگی آهن فریک، (Ferric Reducing Ability of Plasma) FRAP انتخاب شد. در این طرح اثرات آنتی اکسیدانی بذر 6 رقم انار مختلف که در منطقه ساوه کشت می شوند (انار پوست سفید شیرین، انار آقامحمد علی، انار پوست سفید بی هسته شمال، انار پوست سفید ترش، انار تابستانی ترش و انار پوست سیاه یا انار دارویی) بررسی می گردد. در بررسی و تحقیقی که بر روی استخراج های آبی و الکلی هسته انجام شد، توان آنتی اکسیدانی هسته انار در استخراج آبی در بین 6 رقم مورد بررسی در محدوده بین (انار پوست سفید ترش) 3.45±0.84 و (انار آقای محمد علی) 2.75±0.75μm قرار دارد. توان آنتی اکسیدانی هسته انار در حلال الکلی در محدوده بین 3.88±1.30μm (انار پوست سفید ترش) و 1.61±0.47μm (انار پوست سیاه) قرار دارد. میانگین کل فعالیت آنتی اکسیدانی (value of FRAP) استخراج های آبی برابر با 3.10±0.87(μm) و میانگین کل فعالیت آنتی اکسیدانی استخراج های الکلی برابر با 2.55±1.04(μm) بود که تفاوت معنی داری با هم دارند (p<0.01). نتایج به دست آمده نشان داد که هسته انار پوست سفید ترش هم در استخراج آبی و هم استخراج الکلی بیشترین اثرات آنتی اکسیدانی را دارد و ممکن است جهت استفاده های درمانی مفید واقع شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، ن.، جنت، ب.، حاجی محمودی، منان، و فتوت، م.ع.. (1387). فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هسته انار ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 11(5 (ویژه نامه))، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/466525/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی ن.، جنت ب.، حاجی محمودی منان، فتوت م.ع.. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هسته انار ایران. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1387؛11(5 (ویژه نامه)):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/466525/fa

    IEEE: کپی

    ن. صادقی، ب. جنت، منان حاجی محمودی، و م.ع. فتوت، “فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هسته انار ایران،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 11، no. 5 (ویژه نامه)، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/466525/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا